Vestigingsmanager – Geleen

Vestigingsmanager – Geleen

De werkgever en de functie

Heb jij al enkele jaren leidinggevende ervaring in de arbeidsbemiddeling? En beschik jij daarbij over natuurlijk overwicht en een commerciële drive om het beste uit jouw team te halen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Onze partner is enorm gegroeid en zoekt iemand die de vestiging in Limburg gaat runnen. Een team gedreven accountmanagers staat voor je klaar. Work hard, play hard! Lees snel verder!

De werkgever

Een detacherings-/ uitzendbureau in de industrie, een koploper in de markt! Een organisatie met jonge gedreven teams en vestigingen door het hele land. Deze landelijk opererende club gaat als een trein en focust zich op de mooiste en grootste industriële bedrijven in Nederland. Gezelligheid? Check! Trainings- en scholingsmogelijkheden? Check! Succes vieren? Check!

Wat ga je doen?

Als vestigingsmanager ben jij verantwoordelijk voor het coördineren van jouw vestiging en het behalen van de gewenste resultaten. Je bent de bepalende factor voor het succes van jouw team en draagt bij aan de goede en ambitieuze werksfeer op jouw vestiging. Wat ga je verder doen?

 • Je bent nauw betrokken bij het bepalen van de kansen in jouw gebied. Dit doe je samen met de regiomanager en afdeling sales;
 • Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van het beleid en gestelde procedures. Denk bij dat laatste bijvoorbeeld aan juiste invoer van het CRM-systeem en (administratieve) naleving van werkprocedures bij arbeidsovereenkomsten.

Jouw profiel

Je moet je prettig voelen in een club met jonge mensen en een functie waarin gedrevenheid, assertiviteit en een commerciële drive centraal staan. Dit straal je zelf ook uit. Verder:

 • Beschik je over HBO werk- en denkniveau en/of relevante werkervaring;
 • Heb je enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare (leidinggevende) functie in de arbeidsbemiddeling;
 • Beschik je over een rijbewijs.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij deze club met gedreven collega’s weet je dat je goed zit en wordt je (samen met jouw team) rijkelijk beloond! Regelmatig worden er teamuitjes en incentives georganiseerd, tot vakanties in het buitenland aan toe! Overige voorwaarden:

 • Basissalaris tussen €4.000,00 – €6.000,00 afhankelijk van werkervaring;
 • Kwartaalbonussen vanaf €1.200,00 per kwartaal;
 • Ongelimiteerde eindejaarsbonus gebaseerd op behaalde resultaten t.o.v. forecast; 
 • Lease auto;
 • Mobiele telefoon en laptop van de zaak;
 • Trainings- en scholingsmogelijkheden.

Interesse?

Herken jij jezelf en zoek jij die werkgever die jouw een prettige, gezellige werkplek bezorgt en samen met jou verder groeit in de wereld van de arbeidsbemiddeling? Mail of bel mij: lennard@dutchdise.com of 06-19900273

Scroll naar boven