Lead Sales IT Zwolle

Lead Sales IT Zwolle

De werkgever en de functie

Heb je ruime ervaring met teams-/projectmatige detachering in de IT markt? Beschik je over menselijke, commerciële en leidinggevende skills? En lijkt het je gaaf om het jonge salesteam te leiden en verder uit te bouwen? Lees dan snel verder! Deze jonge, zeer ambitieuze organisatie in de omgeving van Zwolle is wellicht op zoek naar jou!

De werkgever

Een jonge, vooraanstaande en snelgroeiende softwarebouwer met 60 collega’s in de omgeving van Zwolle! Een IT-dienstverlener met ambitie en passie. Een werkgever die voorop loopt in het bedenken van softwareoplossingen en zich richt op A-klanten. Een bedrijf dat afgelopen jaar naar een prachtige nieuwe locatie is verhuisd in hartje Zwolle. Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn er volop!

Wat ga je doen?

Onze partner heeft ambitie; groei ambitie! Het huidige salesteam bestaat uit 2,5 fte en zal op korte termijn flink worden uitgebreid. En om dit team vorm te geven wordt er gezocht naar een Lead Sales met een echte hands-on mentaliteit. Je bent onderdeel van het MT en denkt volwaardig mee over optimalisaties en innovaties door de hele organisatie. Om tot een optimaal resultaat te komen, heb je nauw contact met collega’s op andere afdelingen.

Jouw profiel

Je moet je prettig voelen in een club waarin passie, ambitie en energie centraal staan. Dit straal je zelf ook uit. Verder:

  • Heb je een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Heb je ruime kennis van en ervaring met teams-/project detachering in de IT-markt;
  • Ben je een ‘commercieel mensenmens’;
  • Ben je naast het aansturen van jouw team ook graag bezig met operationele sales taken.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij deze club met professionals weet je dat je goed zit! Je krijgt veel vrijheid en het prettige werkklimaat (op een prachtige nieuwe locatie) zorgt ervoor dat jij je optimaal kan ontwikkelen. Er wordt gewerkt voor A-klanten met de beste consultants, vanzelfsprekend dat de koffie dan ook van A-kwaliteit is! Overige voorwaarden:

  • Startsalaris tussen de €5.000,00 en €6.000,00;
  • Meer dan goede bonusregeling;
  • Leaseauto en tankpas van de zaak;
  • Hardware budget van €2.000,00 voor laptop, smartphone en accessoires naar keuze;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van €2.500,00 voor trainingen, evenementen en workshops;
  • Vrijheid om thuis te werken.

Interesse?

Herken jij jezelf en zoek jij die werkgever die jouw een prettige, gezellige werkplek bezorgt en samen met jou verder groeit in de wereld van de IT? Mail of bel mij: lennard@dutchdise.com of 06-19900273

Scroll naar boven