Teamlead/Aankomend Vestigingsmanager – Eindhoven

Teamlead/Aankomend Vestigingsmanager – Eindhoven

De werkgever en de functie

Heb je al enkele jaren leidinggevende ervaring in de arbeidsbemiddeling? Werk je graag in een jong, commercieel en ambitieus bedrijf waarin geïnvesteerd wordt in jou als individu? En lijkt het je gaaf om aan de basis te staan van een nieuw te openen vestiging in Eindhoven? Dan zoeken wij jou!

Onze partner is volop in ontwikkeling en gaat dit jaar haar vijfde vestiging openen in Eindhoven. Work hard, play hard! Lees snel verder!

De werkgever

Een detacherings-/ uitzendbureau in de techniek, snelgroeiend en de ambitie om de beste te zijn! Jouw collega’s zijn jong en gedreven en halen samen met jou de mooiste resultaten! Successen worden ook gevierd met bijvoorbeeld gezellige uitjes en vakanties.

Wat ga je doen?

Als Vestigingsmanager/Teamleider ben je betrokken bij het opzetten van de nieuwe vestiging in Eindhoven. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en coördineren van een nieuw team van 4 tot 5 fte. Je bent de bepalende factor voor het succes van jouw team en draagt bij aan de goede en ambitieuze werksfeer op jouw vestiging. Wat ga je verder doen?

  • Je bent nauw betrokken bij het bepalen van de kansen in jouw gebied;
  • Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van het beleid en gestelde procedures. Denk bij dat laatste bijvoorbeeld aan juiste invoer van het CRM-systeem en (administratieve) naleving van werkprocedures bij arbeidsovereenkomsten.

Jouw profiel

Je moet je prettig voelen in een club met jonge mensen en een functie waarin gedrevenheid, assertiviteit en een commerciële drive centraal staan. Dit straal je zelf ook uit. Verder:

  • Beschik je over HBO werk- en denkniveau en/of relevante werkervaring;
  • Heb je enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare (leidinggevende) functie in de arbeidsbemiddeling;
  • Beschik je over een rijbewijs.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij deze club met gedreven collega’s weet je dat je goed zit en wordt je (samen met jouw team) rijkelijk beloond! Regelmatig worden er teamuitjes en incentives georganiseerd, tot vakanties in het buitenland aan toe! Overige voorwaarden:

  • Basissalaris tussen €3.500,00 – €5.000,00 afhankelijk van werkervaring;
  • Zeer interessante bonussen tot €4.000,00 per maand;
  • Eindejaarsbonus; Lease auto, mobiele telefoon en laptop van de zaak;
  • 31,5 vakantiedagen;
  • Trainings- en scholingsmogelijkheden.

Interesse?

Herken jij jezelf en zoek jij die werkgever die jouw een prettige, gezellige werkplek bezorgt en samen met jou verder groeit in de wereld van de arbeidsbemiddeling? Mail of bel mij: lennard@dutchdise.com of 06-19900273

Scroll naar boven