Recruitment Consultant – Antwerpen

Recruitment Consultant – Antwerpen

Ben jij vol energie en klaar voor een nieuwe commerciële uitdaging? Dan is deze job de perfecte (volgende) stap in je carrière. Bij onze partner krijg je de kans om met jouw commerciële ervaring meteen aan de slag te gaan. Jij gaat de beste specialisten verbinden met de toonaangevende organisaties van België, samen met een ambitieus team. Lees snel verder!

De werkgever en de functie

De werkgever

Onze partner is een grote speler op het gebied van (grootschalige) project-ondersteuning. Zij focust zich op technische detachering van hooggekwalificeerd technisch personeel binnen sectoren als Life Sciences, Industrie, Infra, Bouw of Civiel. De vestiging Antwerpen bestaat uit een jong, hecht team van 40 specialistische Consultants. De bedrijfscultuur? Hands-on, nuchter en met korte lijntjes. Successen worden gevierd en jouw groei wordt gestimuleerd!

Wat ga je doen?

Deze functie is anders dan de ‘gemiddelde’ recruiter functie. Je bent namelijk intensief betrokken bij specialisten en opdrachtgevers op locatie. Een deel van je tijd ben je dan ook aanwezig bij de opdrachtgevers op locatie. Op kantoor ligt je focus op het rekruteren en koppelen van specialisten met projecten in de energietransitie, geneesmiddelensector en/of biotechnologie.
Je voert intakegesprekken met specialisten voor opdrachtgevers, benadert specialisten proactief voor nieuwe projecten, onderhoudt relaties met zowel specialisten als opdrachtgevers, en vindt de perfecte jobs voor specialisten. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de bemanning van (deel)projecten en benadert specialisten altijd proactief.

Jouw profiel

Deze functie is een uitdagende rol binnen de organisatie. Daarom is gedrevenheid,
assertiviteit en een commerciële drive zeer wenselijk. Verder heb je:

 • Bachelor werk- en denkniveau;
 • Een sociale en commerciële instelling;
 • Een nuchtere, maar enthousiaste persoonlijkheid;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Een geldig rijbewijs.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij deze organisatie wordt jouw inzet en talent beloond met een aantrekkelijk salaris, een
uitstekende pensioenregeling en prestatiebonussen. Daarnaast is er persoonlijke coaching, heb je te maken met ambitieuze teams, te gekke borrels en grootse bedrijfsevents! Overige voorwaarden:

 • Aantrekkelijk basissalaris;
 • (haalbare) bonus én 13de maand;
 • Onkostenvergoeding, maaltijdcheques en hospitalisatie;
 • Lease auto, inclusief privé kilometers en tankpas;
 • Mobiele telefoon en laptop van de zaak;
 • Sporten op kosten van de baas.

Interesse?

Herken jij jezelf en zoek jij die werkgever die jouw een prettige, gezellige werkplek bezorgt en samen met jou verder groeit in de wereld van de arbeidsbemiddeling? Mail of bel mij: lennard@dutchdise.com of 06-19900273

Scroll naar boven