Medior/Senior Java Developer Eindhoven/Den Bosch

Medior/Senior Java Developer Eindhoven/Den Bosch

Werk jij als IT-professional graag met JAVA? Ben je leergierig en hou je van een collegiale, dynamische werkomgeving? Stop dan met zoeken! Deze jonge club met JAVA-developers biedt jou wat je zoekt en zorgt ervoor dat jij samen met je collega’s aan de mooiste projecten werkt! 

De werkgever en de functie

Een gezellige, frisse en snelgroeiende club in de omgeving van Eindhoven/Den Bosch met ruim 20 developers. Gezamenlijk werken zij aan de meest uitdagende projecten. Met, bij voorkeur open source tools, wordt maatwerksoftware ontwikkeld voor de eindklant. Deze softwarebouwer zit niet stil en heeft de ambitie om samen met jou te groeien. 

Jouw profiel

Als Medior/Senior JAVA developer ben je onderdeel van het scrum team en ben je verantwoordelijk voor de implementatie van IT-oplossingen bij de klanten. Je moet je prettig voelen in een club waarin passie, ambitie en zelfontwikkeling centraal staan. Daarnaast kun je zowel zelfstandig werken als in teamverband. De organisatiestructuur is plat en als jij denkt dat iets beter kan, say it! Je staat daarbij uiteraard zelf ook open voor het krijgen van feedback. Verder:

  • Beschik je over tenminste HBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring met JAVA.
  • Woon je binnen een straal van 100 km (Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Maastricht).

Wat hebben we jou te bieden?

Deze club met professionals wil dat jij je thuis voelt waarbij je mag werken aan de mooiste JAVA-projecten. Wat je nog meer krijgt?

  • Een bruto maandsalaris van €3.500,00 tot €6.000,00 (afhankelijk van werkervaring);
  • Een jaarbonus die op kan lopen tot 2,5 x je maandsalaris;
  • Leaseauto, laptop en smartphone;
  • Een jaarlijks studieschuldvrij trainingsbudget van €5.000,00 en 10 dagen vrij beschikbaar voor het volgen van seminars, trainingen en opleidingen;
  • 30 vakantiedagen;
  • Mogelijkheid thuiswerken;

Interesse?

Herken jij jezelf en zoek jij die werkgever die jouw een prettige, gezellige werkplek bezorgd en samen met jou verder groeit in de wereld van IT? Mail of bel mij: lennard@dutchdise.com of 06-19900273

Scroll naar boven