Key Accountmanager – Antwerpen

Key Accountmanager – Antwerpen

Beschik jij over enkele jaren ervaring in technische/industriële arbeidsbemiddeling? Is het tijd voor een nieuwe boost aan jouw commerciële carrière? Eentje met uitdaging? Waar je ook goed voor beloond wordt? Dan hebben wij dé uitdaging voor je! Onze partner is op zoek naar een Key Accountmanager in de omgeving van Antwerpen. Lees snel verder!

De werkgever en de functie

De werkgever

Onze partner is een grote speler op het gebied van (grootschalige) projectondersteuning. Zij focust zich op technische detachering van hooggekwalificeerd technisch personeel binnen sectoren als Industrie, Infra, Bouw of Civiel. De vestiging Antwerpen bestaat uit een jong salesteam van 5 collega’s. In totaal werken er ongeveer 50 medewerkers op de vestiging.
De bedrijfscultuur? Hands-on, nuchter en met korte lijntjes. Successen worden gevierd en jouw groei wordt gestimuleerd!

Wat ga je doen?

Als Key Account Manager sta je aan het roer van grote technische investeringsprojecten bij marktleiders binnen de industrie. Je bent de verbinding tussen de organisatie en technische marktleiders en je zet jouw ervaring en commerciële vaardigheden in om het marktleiderschap te versterken. Je bouwt langdurige relaties op en ontdekt nieuwe kansen die voor het oprapen liggen. Dit doe je samen met 30 interne specialistische consultants. De nadruk ligt op koude en warme acquisitie, recruitment wordt gedaan door jouw collega’s.

Jouw profiel

Deze functie is een uitdagende rol binnen de organisatie. Daarom is gedrevenheid, assertiviteit en een commerciële drive zeer wenselijk. Verder heb je:

 • Bachelor werk- en denkniveau;
 • Meerdere jaren relevante ervaring in de arbeidsbemiddeling of een commerciële rol;
 • Of relevante commerciële ervaring in de sectoren industrie, infra, civiel of bouw;
 • Een nuchtere, maar enthousiaste persoonlijkheid;
 • Een geldig rijbewijs B.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij deze organisatie wordt jouw inzet en talent beloond met een aantrekkelijk salaris, een
uitstekende pensioenregeling en prestatiebonussen. Daarnaast is er persoonlijke coaching, heb je te maken met ambitieuze teams, te gekke borrels en grootse bedrijfsevents! Overige voorwaarden:

 • Zeer goed basissalaris (afhankelijk van aantal jaren relevante ervaring);
 • Bonus én 13de maand;
 • Onkostenvergoeding, maaltijdcheques en hospitalisatie;
 • Lease auto, inclusief privé kilometers en tankpas;
 • Mobiele telefoon en laptop van de zaak;
 • Sporten op kosten van de baas.

Interesse?

Herken jij jezelf en zoek jij die werkgever die jouw een prettige, gezellige werkplek bezorgt en samen met jou verder groeit in de wereld van de arbeidsbemiddeling? Mail of bel mij: lennard@dutchdise.com of 06-19900273

Scroll naar boven