IT-beheerder Kampen/IJsselmuiden (direct in dienst)

IT-beheerder Kampen/IJsselmuiden (direct in dienst)

Wil jij bijdragen aan de verdere professionalisering van IT systemen en netwerken? Werk jij daarbij graag in een groeiende, jonge organisatie? Kom bij onze partner werken als IT-beheerder! Je krijgt de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en speelt een cruciale rol bij het onderhouden van een efficiënte en veilige IT-infrastructuur. Lees snel verder!

De werkgever en de functie

De werkgever
Onze opdrachtgever is een regionale partij die werkt vanuit de hoofdlocatie in
Kampen/IJsselmuiden. Vanuit deze hoofdlocatie wordt een groot scala aan diverse labels bediend. De IT-afdeling bestaat uit 4 gezellige collega’s die jou warm zullen verwelkomen!

De functie

Als IT-beheerder ben jij verantwoordelijk voor het beheer van informatiesystemen en
netwerkinfrastructuur. Je werkt daarbij met onder andere AFAS, Microsoft Azure, Microsoft 365 en Zyxel Networks. Je lost storingen snel op en levert een belangrijke bijdrage aan optimalisatie van de IT-afdeling door jouw efficiënte en innovatieve ideeën te implementeren. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor collega’s bij complexe
vraagstukken en adviseer je het management over nieuwe systemen, IT-veiligheid en
verbeterkansen. Ook speel je een essentiële rol bij de complete IT-inrichting bij de opening van nieuwe vestigingen, zodat nieuwe collega’s een vliegende start hebben.

Binnen het team van gedreven IT-collega’s werk je nauw samen en krijg je de mogelijkheid om projecten op te pakken die bij jouw ambities passen. Hierdoor kun je al jouw kwaliteiten volledig inzetten en zorgen we er samen voor dat jouw collega’s hun werk kunnen doen met goed functionerende software, apparatuur en beveiligde systemen.

Jouw profiel

De organisatie én de IT-afdeling hebben hart voor de zaak. Het is een sociale club met
gezellige mensen die houden van een lolletje op z’n tijd. Je moet je thuis voelen in zo’n
werkomgeving. Verder:

  • Heb je ervaring als IT-beheerder of heb je langere tijd op de IT-support afdeling
    gewerkt, waarbij je ambitie hebt om een stap te maken;
  • Beschik je over uitgebreide kennis van Microsoft 365;
  • Kennis van AFAS, Azure en Zyxel is een pré.

Wat hebben we jou te bieden?

Je komt terecht in een organisatie waar de nadruk ligt op een fijne werkomgeving met een hechte club mensen. Ook is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en krijg je veel vrijheid om eigen projecten te creëren en uit te voeren. Regelmatig zijn er welverdiende vrijdagmiddagborrels, bedrijfs- en teamuitjes en uiteraard ben je meer dan welkom om daarbij te zijn! Verder:

  • Een bruto maandsalaris van €3.400,00 – €4.400,00;
  • Laptop en mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
  • 28 vakantiedagen;
  • Flexibele werkplekken; thuis, op het hoofdkantoor of bij collega’s op de vestigingen;
  • Korting op bedrijfsfitness.

Interesse?

Herken jij jezelf en zoek jij die werkgever die jouw een prettige, gezellige werkplek bezorgt en samen met jou verder groeit in de wereld van IT? Mail of bel mij: lennard@dutchdise.com of 06-19900273

Scroll naar boven