Intercedent / recruiter – Leiden

Intercedent / recruiter – Leiden

Voel jij je prettig om in een team te werken en vind je het leuk om relaties met klanten op te bouwen? Heb je commerciële werkervaring of een afgeronde commerciële studie? Lijkt het je gaaf om onderdeel te zijn van de explosieve groei van een jonge, ambitieuze club? Dan hebben wij mogelijk dé baan voor je! Onze partner is op zoek naar een commerciële recruiter/intercedent die de verbinding is tussen de klanten en de kandidaten. In deze functie hoef je geen koude acquisitie te doen. Lees snel verder!

De werkgever en de functie

De werkgever
Een jonge arbeidsbemiddelaar in de logistiek. Een dienstverlener met ambitie en passie en vestigingen door het hele land. Deze landelijk opererende club gaat als een trein en is de snelst groeiende van Nederland in haar vakgebied! Om dit zo te houden zoeken wij toppers die mee willen groeien. Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn er volop!

Wat ga je doen?
Jouw rol bestaat uit veel meer dan alleen recruiten. Je bent de verbindende factor tussen de klant en de kandidaat. Je verdiept je in relaties met klanten en bouwt deze verder uit. Samen met jouw collega’s vind je de best passende kandidaten voor de klant. Over het algemeen werken deze kandidaten voor een langere tijd voor vaste uren bij een opdrachtgever.

Je bent sparringpartner met de klant maar óók met jouw collega’s op de vestiging. Samen met de vestiging zorg je voor het behalen van de targets. Vanuit het hoofdkantoor word je zo veel mogelijk geholpen om deze targets te halen. De deals worden binnengehaald door jouw Sales-collega’s.

Jouw profiel

Je moet je prettig voelen in een club waarin passie, ambitie en energie centraal staan. Dit straal je zelf ook uit. Verder:

 • Ben je fulltime beschikbaar;
 • Heb je minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding óf beschik je over relevante
  commerciële werkervaring;
 • Ben je een netwerker en vind je het leuk om relaties op te bouwen (samen met je klant naar een voetbalwedstrijd? Graag!);
 • Kun je je verplaatsen in de klant, maar kun je ook levelen met kandidaten.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij deze club met gedreven collega’s weet je dat je goed zit! Je krijgt de beste ondersteuning
vanuit de organisatie om jouw doelen te behalen. Overige voorwaarden:

 • Prima basissalaris tussen de €2.600,00 en €3.500,00 (afhankelijk van ervaring);
 • (zeer realistisch haalbare) bonusregeling tot €4.000,00 per kwartaal;
 • Ongelimiteerde eindejaarsbonus;
 • Mobiele telefoon en laptop van de zaak;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Volop doorgroeimogelijkheden! Het bedrijf groeit snel en is ambitieus;
 • Trainings- en scholingsmogelijkheden;

Interesse?

Herken jij jezelf en zoek jij die werkgever die jouw een prettige, gezellige werkplek bezorgt en samen met jou verder groeit in de wereld van de arbeidsbemiddeling? Mail of bel mij: lennard@dutchdise.com of 06-19900273

Scroll naar boven