Data Specialist Hilversum (direct in dienst)

Data Specialist Hilversum (direct in dienst)

Heb jij affiniteit met de farmaceutische industrie? Ben je flexibel, creatief en
oplossingsgericht? Dan zoeken we jou! Als Data Specialist denk je mee over innovatieve
oplossingen voor business vraagstukken en je speelt een belangrijke rol binnen het Data & IT-Team.

De werkgever en de functie

Deze coöperatie in de omgeving van Hilversum is actief in de farmaceutische industrie. Het is een relatief jonge organisatie met een dynamische en informele sfeer. De afgelopen jaren heeft er een sterke ontwikkeling plaatsgevonden. Daardoor is deze organisatie uitgegroeid tot dé full-service partner voor zelfstandige farmaceutische organisaties. Als full-service partner wordt ervoor gezorgd dat klanten worden voorzien van actuele rapportages en heldere data-analyses. Op deze manier wordt continue inzicht gegeven. Of het nu gaat om de financiële cijfers, geven van advies of managementrapportages.

Bij deze organisatie werk je in een snelgroeiende,  hands-on organisatie met een duidelijke visie op de farmacie van de toekomst! Je komt te werken in een enthousiast en klein team met veel kennis en expertise van de markt op ons kantoor in Bussum.
Jouw rol als dataspecialist bestaat uit het analyseren van primaire bedrijfsprocessen binnen de farmaceutische branche. Je bent onderdeel van het Data&IT team, dat centraal staat binnen de organisatie. Dit team is verantwoordelijk voor het secuur en effectief verwerken van alle informatiestromen. Je bent nauw betrokken bij het beantwoorden van business vraagstukken. Als zelfstandig data specialist ben je in staat om verbeteringen te signaleren en te vertalen naar oplossingen. Kennis en ervaring van de farmaceutische industrie is dan ook een vereiste.

Jouw profiel

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Ervaring in het werken en rapporteren met Excel
  • Ervaring in het ontwikkelen van rapporten en dashboards in Microsoft Power BI (Pré)
  • Ervaring met SQL (T-SQL, PSQL)
  • Kennis van de farmaceutische industrie
  • Je bent creatief, flexibel en oplossingsgericht
  • Je bent stressbestendig en je beschikt over een gezonde dosis humor

Wat hebben we jou te bieden?

Bij deze ambitieuze organisatie kan je zelfstandig werken en tegelijk onderdeel zijn van een dynamisch en gezellig team. Je komt te werken in een prettige en professionele werkomgeving binnen een sterk groeiende en succesvolle onderneming.
Naast de uitstekende arbeidsvoorwaarden ontvang je een laptop, telefoon en pensioenregeling.

Interesse?

Herken jij jezelf en zoek jij die werkgever die jouw een prettige, gezellige werkplek bezorgd en samen met jou verder groeit in de wereld van IT? Mail of bel mij: lennard@dutchdise.com of 06-19900273

Scroll naar boven